Vodafone Türkiye’ye yeni CEO: Alex Froment-Curtil

Vodafone Türkiye CEO görevine Alex Froment-Curtil atandı. 2018 yılından bu yana Vodafone Mısır CEO’su olarak görev yapmakta olan Alex Froment-Curtil, Vodafone Türkiye CEO görevini 1 Kasım 2020 itibariyle Colman Deegan’dan devralacak.

Vodafone Türkiye’ye yeni CEO: Alex Froment-Curtil

2016 yılından bu yana Vodafone Türkiye CEO’su olarak görev yapmakta olan Colman Deegan ise Vodafone İspanya CEO’su olarak yeni görevine başlayacak.

 

2003 yılından bu yana Vodafone Grubu, Vodafone Malta ve Vodafone Macaristan’da üst düzey rollerde yer alan Froment-Curtil, 2016-2018 yılları arasında Vodafone Macaristan CEO’luğu görevini yürüttü. Alex Froment-Curtil, 2018’den bu yana Vodafone Mısır’ın CEO’su olarak görev yapmaktaydı.

Froment-Curtil, finansal hizmetler ve sağlık alanlarında Vodafone dijital çözümlerini pazara sunan büyüme odaklı bir döneme ve Vodafone Mısır’ın operasyonları ile müşteri hizmetlerinin dijitalleşmesi süreçlerine liderlik etti.

Vodafone ile evinizden para kazanınGüncel

İçeriği Paylaş:
İlginizi Çekebilir
Yorum Yapılmamış

Bu İçerik Yoruma Kapatılmıştır.

Yorum Yaz

Vodafone Türkiye’ye yeni CEO: Alex Froment-Curtil

Teknoloji

10/10/2020 | Yorum Yok | 419 | Sercan Çakmak

izmir escortşişli escortdiyarbetdiyarbetganobetbetmarlosweet bonanzagaziantep escortgaziantep escortantalya escort bayanmanavgat escort bayanpendik escortkurtköy escortataşehir escortkartal escortümraniye escortbostancı escortkadıköy escortKadıköy escortAnadolu Yakası EscortAtaşehir escortBostancı escortkorealawschooltipobet girişizmir escortdavidkosmoskitipobethttps://www.newstrendline.com/Beylikdüzü EscortBahçeşehir Escorthttps://bonuskulubu.netAdana escortmarmaris eskortgrandpashabetankara escort