Apple’ın reklam yüzü Türk olacak olayında şok gelişme!

Apple’ın reklam yüzünün geçtiğimiz günlerde lise öğrencisi Mustafa Mert Topal‘ın olacağı haberini sizlere aktarmıştık. Hatta haberimizde Mustafa Mert Topal’ın reklam için Amerika’ya gittiğini de belirtmiştik. Çünkü basında çıkan haberler bu yöndeydi. Bugün ise bu olayda ilginç bir gelişme yaşandı.

Marketing Türkiye‘nin ortaya çıkardığı bilgilere göre; Trabzonlu Mustafa Mert Topal’ın Apple’ın reklam yüzü olduğu iddiaları yalandan ibaretmiş.

Marketing Türkiye konu ile ilgili olarak; “Uzun süre sosyal medyada konuşulan ve manşetleri süsleyen “Apple yeni reklam yüzünü Trabzon’da buldu” haberinin doğru olmadığı ortaya çıktı. Marketing Türkiye’ye açıklama yapan kaynak kişi; “Apple’ın yeni yüzler aradığı haberinin ve Trabzon’daki bahsi geçen şahısın markanın yeni reklam yüzü olduğu bilgisinin yanlış olduğunu bu konuda bilgileri olmadığını” belirtti.” açıklamasında bulundu.

 

Henüz kaynağını açıklamayan Marketing Türkiye’nin bu bilgiyi Apple‘dan aldığı düşünülüyor. Bu tip haberlerin genelde yalan çıktığına daha öncelerden de şahit olmuştuk. Apple’da açık buldu 10 dolar hediye çeki aldı gibi haberler ile sık sık karşılaşıyoruz. Ancak bunların doğruluğu sadece basında yer alan iddialardan ibaret. 

Yaşanan son reklam yüzü olayında gözler Mustafa Mert Topal’a çevrilmiş durumda. Bakalım Topal’dan bu konu ile ilgili olarak bir açıklama gelecek mi? Açıklama gelince sizlerle paylaşıyor olacağız.

Türk öğrenci Apple’ın reklam filminde oynayacak!Güncel Apple

İçeriği Paylaş:
İlginizi Çekebilir
Yorum Yapılmamış

Bu İçerik Yoruma Kapatılmıştır.

Yorum Yaz

Apple’ın reklam yüzü Türk olacak olayında şok gelişme!

Teknoloji

10/04/2021 | Yorum Yok | 394 | Sercan Çakmak

izmir escortşişli escortdiyarbetdiyarbetganobetbetmarlosweet bonanzagaziantep escortgaziantep escortantalya escort bayanmanavgat escort bayanpendik escortkurtköy escortataşehir escortkartal escortümraniye escortbostancı escortkadıköy escortKadıköy escortAnadolu Yakası EscortAtaşehir escortBostancı escortkorealawschooltipobet girişizmir escortdavidkosmoskitipobethttps://www.newstrendline.com/Beylikdüzü EscortBahçeşehir Escorthttps://bonuskulubu.netAdana escortmarmaris eskortgrandpashabetankara escort