Sürücüsüz araçların artık standart hale gelmesine bir adım daha yaklaşmış bulunuyoruz. Bu konuda son gelişme Honda ve General Motors’dan geldi. General Motors’un yan kuruluşu olan Cruise, Honda’nın yaptığı 750 milyon dolarlık yatırımla piyasa değerini 14,6 milyar dolara çıkarttığını açıkladı.
General Motors, Honda ile kurduğu ortaklık sayesinde geleceğe bir adım daha yaklaşmış durumda. İki şirket, sürücüsüz araç teknolojisini geliştirmek ve özgün bir sürücüsüz araç üretmek için birlikte çalışacak.
General Motors ve Honda el ele!
GM CEO’su Mary Barra yaptığı açıklamada bu ortaklığın Honda, GM ve Cruise için atılacak en mantıklı adımlardan biri olduğunu belirtti ve Honda ile birlikte gerçekleştirilecek projeler ile Cruise’u dünyanın sürücüsüz araç alanında en başarılı şirketlerinden birisi haline getirebileceklerini belirtti.
Bu ortaklığın amacı ise ‘sıfır kaza, sıfır emisyon ve sıfır sıkışıklık’ hedefini hayata geçirebilmek. Honda’nın profesyonelliği ile de bu süreç iyice kısaltılmış olacak. Bakalım bu ortaklık tüketicilere nasıl yansıyacak?
İşte karşınızda 2019 Honda Civic Sedan!Otomobil
1
Ünlü markanın kullanıcılarından şikayet yağıyor: 18 bin TL’lik bilgisayarım kayıp
3501 kez okundu
2
Jüpiter hakkında ilginç detaylar ortaya çıktı!
2458 kez okundu
3
Yüz yüze eğitim kaç gün olacak? Bakan Selçuk açıkladı
2394 kez okundu
5
Kapalı alanda maske takmayanlar yandı!
1926 kez okundu